Суспільство

Монстри, відьми і паталогічні уроди

Минулої ночі атака на Київ була особливою. Не пригадую такої кількості світлових ракет. Їх, мабуть, запускають, щоб краще збивати російські ракети вже якихось незнаних типів і модифікацій. Якесь дивовижне відчуття: спершу ракети, гудіння авіації, вибухи, а тоді — тиша. А за якийсь час починають співати пташки у сквері…

Наша ППО — дуже кваліфікована і вправна. Добре, що західні союзники надали нам сучасні системи ППО. Вдячність їм за це. Але таких систем треба більше. Мабуть, можна якось засікати ті ракети російські ще над територією рашки. І збивати їх там, щоб уламки від їхніх ракет падали на голови хороших, навпівхороших і зовсім нехороших русскіх.

Якщо у русскіх є совість — вони не можуть жити в такому стані, як нині, знаючи, що їхнім іменем робить їхня держава. Православно-безбожна держава, громадяни якої або втратили совість, або й не мали її ніколи. Окремі совісливі русскіє, що вже давно в землі сирій лежать, типу Новодворської і Нємцова, або сидять в еміграції, як Фейгін, не змінюють правила.

Русскіє — це якийсь концентрат усіх монстрів і відьом світу. Можливо, їх виховав телевізор, але в часи сталінізму чи Петра І не було ще жодного телевізора. Але русскіє чєрті і вєдьми вже були. І то на руководящіх должностях. Паталогічні уроди.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *