Суспільство

Наша весна і моzzкальська війна

Особливо у весняні дні загострюється відчуття невгамовної люті до споконвічно ворожого, до всього каzапського. Бо ж люди добрі!!! Як можна поєднати війну і весну?!! Це абсолютно не поєднувальні площини, стихії, світи…. Весна дає серцю і душі абсолютне наповнення радістю. Запускається черговий цикл активного життєтворення. Хтось це усвідомлює в більшій мірі, хтось у меншій.

Але весна — це той найблагодатніший період життя, коли ми максимально наближаємось до відповіді на головне людське запитання хто ми є, задля чого ми на цій планеті.

І та відповідь аж бринить, аж сяє в розумному серці. Її суть є в тому, що ми кожну мить маємо ЩИРОСЕРДЕЧНО РАДІТИ І ТІШИТИСЬ ЖИТТЮ. Бо ж саме Весна наочно демонструє і стверджує усьому живому, що ми тут маємо неоціненний дар Жити і славити Небеса!!! І коли ж прозрівати серцю, як не на Весні!!!

І в час таких весняних, щасливих, життєдайних урочистостей, смердюче, тупе, бездарне ординство… пачками засипає мою рідну Україну ракетами!!! Як це поєднати в голові чи серці!!! Як сприйняти!!! А — ніяк! Я ще можу припустити, що чиясь недолуга політика, може привести до конфлікту. Може, адже так і діється споконвіку, діється гріховно-бездарно. Але нехай то буде, скажімо, в болотно-сльотовому листопаді. Бо ж тоді і не гріх померти, в період такого тотального смутку і туману в душі… Адже усі місяці — Божі!

Але попри усе Наша Весна і їхня моzкальська війна, це — абсолютні антиподи. Не приймає моє серце їхнього ворожого дикунства. Задача наша одна, цих прямоходячих, людиноподібних виродків, яким і імені нема — лише тотально знищувати.

І слава Богу, це неймовірно героїчно роблять наші захисники. Усі ж ми знищуймо у кожній своїй дії, у кожній своїй думці усе вороже.

Після вчорашньої моторошної ночі, коли в нічному небі, прямо над дахом твого дому, летять і летять чергами червоні вогні, місто здригається від потужних вибухів, відлунням котиться аж до небес… і коли настає тихий весняний світанок, я хочу кожній добрій людині слати свої теплі братерські обійми. Шлю їх з вірою в нашу Перемогу.

Наша Весна переможе прокляту моzкальську війну!

Сергій Файфура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *