Суспільство

Нумерологія «Повішеного»

Історія кохання путіна з народом московії, схоже, добігає кінця. Раніше здавалося, що ці двоє приречені задушити один одного в обіймах і померти в один день («бєз путіна нєт расєї»), але тепер не настільки все однозначно. Якщо очевидні метаморфози розглянути з таронумерологічної точки зору, то вимальовується наступна картина.

Москалів з їхнім кормчим тісно єднає 12-й аркан Таро Повішений. Простіше кажучи, росіяни мають риси характеру, які допомагають путіну реалізовувати програму свого життя. У «плюсі» ця енергія веде власників аспекту до прямого єднання з Богом, але оскільки у «товаріщєй» стосунки з Небом явно не склалися, вони фатально скотилися у його протилежність.

Тіньовий Повішений – глибоко трагічна особистість, яка у процесі польоту на дно проживає три стадії неминучої деградації, виступаючи почергово у ролі Рятівника, Жертви і Тирана. Прожити усі етапи росіянці вирішили на війні з Україною, тому вигрібаємо цю історію разом з ними.

Що маємо у підсумку? Спочатку путін зі своїми опричниками вдерся до нас у ролі Рятівника. Ну звісно ж, народ Донбасу, «замучений Київським режим», потрібно було визволяти, і якщо не «вєлікая расєя», то хто ж? Логіка ніби присутня. Але справа в тому, що місію порятунку тіньовий Повішений влаштовує не за для чиєїсь свободи, а власного самоствердження.

Допомагаючи жертві звільнитися, він відчуває себе вище, розумніше і успішніше за неї. Він же не якась там «тварь дрожащая», а «право імєєт» чинити так, як вважає за потрібне. Море крові навколо – дрібниця у порівнянні з процесом вивищення над світом. Він – герой, жертовник, спаситель! Рятівник хоче, аби його зустрічали з квітами, цілуючи слід від грубих чобіт. Але «врятовані» натомість тихо плачуть на руїнах власних будинків…

Аби відмитися від цих нестерпних шмарклів, путін за сценарієм мінусового Повішеного почав прикидатися Жертвою, повторюючи, як мантру: «Ми ні в чому не винні, це вони на нас напали, а ми просто захищаємося». Оченята бігають, ручки тремтять, язичок невпевнено шамкотить. Видовище жалюгідне, але закономірне і неминуче. Власник аспекту стає заручником свого ж вибору й більше не ховає під янгольською маскою нутро Тирана.

Третя стадія – найтрагічніша. Повішений ще прагне здаватися Рятівником, тому звинувачує у своєму провалі інших. При цьому відчуває вразливість такої позиції й відверто боїться, але відмовитися від своєї ролі не може, бо така поведінка все ще надає йому впевненості у власній непогрішності та перевазі.

Але що далі? Яким може бути фінал Тирана? Без сумніву трагічним. Згідно древній системі Карти Долі, починаючи з 7 жовтня на життя цього маніяка впливатиме енергія Червового Валета. Це той же Повішений, але під іншим символом. Вибір тут невеликий. Або власник аспекту стає Янголом «во плоті» (ха-ха-ха), або…

Період від 7 жовтня до кінця листопада проходитиме у путіна під впливом 9 Пік і 4 Червової. Перша – карта сумного завершення, друга – карта любові. Схоже, затяжне кохання убивці зі своїм очманілим народом таки близьке до фінішу. Людці на болотах вже щось підозрюють і потроху зудять. Варіанти розвитку подій теж описані – «ймовірні хвороби, нещасні випадки, проблеми на роботі, погані новини, невдалі поїздки». Так куди цей упир збирався полетіти в оточенні аж двох реактивних бомбардувальників після свого дня народження?

А якщо не полетить? Так йому ж гірше, тому що народна нелюбов лише накопичуватиметься протягом року і тоді… … Тирани помирають точнісінько так, як живуть. Час робити ставки, панове. По вірі вашій…

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *