Хвиля Десни » 21 Вересня, 2024

Daily Archives: 21 Вересня, 2024

Політика Суспільство

«Аналоговнєтний» заступник міністра

Published by:

Кабінет Міністрів звільнив Ростислава Карандєєва з посади першого заступника міністра культури та інформаційної політики. Про це представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Telegram-каналі, передають Українські Новини. “Кабінетом Міністрів України звільнено Карандєєва Ростислава Володимировича з посади першого заступника Міністра культури та інформаційної політики України”, – повідомив він.

Continue reading

Суспільство

Нумерологія «Повішеного»

Published by:

Історія кохання путіна з народом московії, схоже, добігає кінця. Раніше здавалося, що ці двоє приречені задушити один одного в обіймах і померти в один день («бєз путіна нєт расєї»), але тепер не настільки все однозначно. Якщо очевидні метаморфози розглянути з таронумерологічної точки зору, то вимальовується наступна картина.

Continue reading

Політика

«Чорний вересень» — урок сьогоденню

Published by:

Зараз вже мало хто згадує події, які відбулися в Росії 25 років тому. «Чорний вересень». Вибухи житлових будинків. Кілька багатоповерхових житлових будинків було підірвано за допомогою закладеної в підвали вибухівки: в Буйнакську (4 вересня), два в Москві (9 і 13 вересня) і у Волгодонську (16 вересня). Внаслідок інциндентів 307 людей загинули, понад 1700 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості або постраждали тією чи іншою мірою.

Continue reading

Суспільство

Чому пейджер налякав Кремль?

Published by:

«Не дозволяй уяві опанувати тобою, бо тоді удаване стане наглядачем твого дійсного». Так говорив вуйко Дезьо. Розвиток ІТ-технологій, світової мережі доправили людству небачені досі здібності та можливості. У Росії ці блага сприйняли однобічно в дусі настанов, які культивувалися у владі, встановленій у цій країні.

Continue reading