Суспільство

Про Павліка-стрільця, удалого шикидимця

Фейсбучним мешканцям, які вже котрий день поширюють інформацію про Віктора Павліка, нагадаю кілька фактів його біографії. Нині він уславився тим, що десь наколядував блатну перепустку через Південний міст, закритий для праватних осіб. Раніше Павлік був серед активістів тоталітарної секти «Посольство Боже», якою керував злочинець Сандей Аделаджа під патронатом Леоніда «Космоса» Черновецького.

У той період Віктор Павлік також активно підтримував Віктора Януковича. Хоча 2004 р. поміняв шалик із біло-блакитного на помаранчевий і прийшов на 5 канал. Кажуть, Вакарчук хотів його бити…

Шість років потому Павлік у штабі Януковича записав епохальне відео, яким привітав свого кандидата з обранням на посаду президента України. І з надією заговорив про звання народного артиста для себе.

Також Павлік плотно дружив із композитором Бистряковим, який є диванним антимайданівцем, частим гостем медведчуковських каналів і загалом підтримує Росію у війні.

Нарешті, про Павліка, який із Тернопільщини, казали мені якось його земляки: «У нас таких кличуть рогопилами». Як на мене, це не набір випадкових фактів, не помилки юності, а системний підхід Віктора Павліка до життя.

Андрій Кокотюха

Про Павліка і Південний міст

Мені дуже дивно, що є люди, які цим хваляться. Не в тім плані, що «мовчки сиди», а в тім, що я не бачу тут обʼєкту для заздрощів. Це те ж саме приблизно, що хвалитися довідкою про несудимість, чи справкою з кожвендиспансеру.

Я колись мав летіти в Нігерію, а там вимагають тест на СНІД. Зробив тест, прийшла відповідь, що СНІДу в мене немає. Теж довго думав, перед ким би оце похвастаться.

Так і не придумав нічого. Пропала справка…

Віталій Чепинога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *