Хвиля Десни » 19 Травня, 2023

Daily Archives: 19 Травня, 2023

Політика

Про наступ, відступ і мирні перемовини…

Published by:

Кілька хвиль повітряних атак цієї ночі на Київ — безрезультатні. ППО збило все. Це вже десята масована ракетна атака за 18 днів травня на столицю. А скільки було обстрілів інших українських міст! Включно з Одесою, Хмельницьким, Тернополем, Вінницею, Харковом, Запоріжжям та іншими…

Continue reading

Суспільство

Про Дмитра, кав’ярню і «свободу слова»

Published by:

Чернівецький чоловік Дмитро вранці обов’язково щось робить, і у нього є потреба спілкуватися з іншими людьми. Але все частіше він доходить висновку, що в Чернівцях є люди, які спеціально вночі не сплять, щоб вранці всіх ненавидіти! Дмитро помітив, що це, зокрема, стосується продавчинь хлібних магазинів. Ну, тут можна хоча б пояснити – доводиться раненько прокидатися, бо перший хліб привозять вдосвіта. А чого нервуються касири супермаркетів, схожі на той таки хліб, який вистрибує із тостера?

Continue reading

Суспільство

Про Павліка-стрільця, удалого шикидимця

Published by:

Фейсбучним мешканцям, які вже котрий день поширюють інформацію про Віктора Павліка, нагадаю кілька фактів його біографії. Нині він уславився тим, що десь наколядував блатну перепустку через Південний міст, закритий для праватних осіб. Раніше Павлік був серед активістів тоталітарної секти «Посольство Боже», якою керував злочинець Сандей Аделаджа під патронатом Леоніда «Космоса» Черновецького.

Continue reading

Культура

Про Гоголя треба знімати кіно!

Published by:

Український письменник Микола Гоголь у свідомому віці переїхав до Італії, і довго жив там, пишучи твори, які розкривали нелюдську суть роzійської імперії та її бездушного дилетансько-злодійського стилю керування окупованими роzією територіями інших, підкорених силою та зрадою корінних народів.

Continue reading