Суспільство

Самопожертва одних і 8 березня — інших

Російські кулі вбили українця не вперше. І фото, і відео розстрілу беззбройного воїна візуалізує не окремий факт, а щоденні злочини Росії. Знищення людини — знищення окремого Всесвіту (русских це не стосується, там ані всесвіту, ні світу, ні світла — крадений унітаз у темряві лютої злоби). Але вчора також опубліковано інше — результати голосування в Дії, яке дає підстави чинній владі лишити вихідним днем в Україні 8 березня…

Маніпуляція, підміна понять, яка практично рівноцінна розстрілу майбутнього моєї країни. «А в Росії Великдень святкують у той день, що й ми — то нам не святкувати?» — прочитав у коментарях.

Розстріл майбутнього України — це вихідний на 8 березня. Це необов’язковість вивчення історії та заміна її математикою. Це яйця по 17 гривень за штуку і золоті фляги. Це дороги замість оборонки. Це московський патріархат у наших лаврах. Це Шуфрич та його соратники в Верховній Раді. Це Бужанський депутат, а Дубинянський легально виправдовує русскую культуру. Це корупція, яку очолює Єрмак. Це ірраціональні, екзистенційні атаки на Довженко-Центр. Це скоро рік, як виключені з широкого ефіру телеканали проукраїнського напряму. Це не покарані злочини очільників та звичайних членів Партії регіонів. Це невизнання радянської влади окупаційним режимом. Це «Свати» у вільному доступі на Мегого. Це народний артист України Кіркоров. Це нагороди х*й знає кому і хрін знає за що.

Але персонажі від влади і ті, хто за ним повторює «помстимося за все Росії», стріляти в майбутнє України не припинять…

Андрій Кокотюха

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *