Суспільство

Статистика українського безуму

Україна посідає 2 місце за добовою смертністю у Європі, а наші громадяни-антивакцинатори просто не здатні пов’язати відмову від вакцинування зі статистикою смертності. Українське суспільство взагалі не розуміє, що статистика є виміром українського безуму.

І проблема в тому, що безум цей втілюється у різних формах — може називатися або голосуванням за Зе, або відмовою від вакцинування, будь-якого вакцинування, або несплатою податків, що руйнує державу, від якої усі залежні. Однак завжди цей безум свідчить про одне: українське суспільство недієздатне.

Воно нагадує збіговисько розумових і ментальних інвалідів. Інваліди у кожному суспільстві повинні мати рівні права зі здоровими членами суспільства, які, до речі, все ж забезпечують інвалідів. А в нас інваліди визначають рух суспільства. І не розкаюються, і не сумніваються.

А тепер проспівайте пісеньку про любов до себе.

Ні, кожна людина має все ж думати й про інших, і не вважати себе пупом землі. Особливо це стосується тих, хто не розуміє, як статистичні цифри віддзеркалюють стан суспільства. Україна — це Африка на задвірках Європи, якщо враховувати цифри вакцинації. Отакий цивілізаційний наш рівень.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *