Суспільство

… Тоді Снєжана Єгорова йде до вас!

… Був у морі три тижні. Колихався на яхті… Телефон брав раз на добу, аби написати дружині та мамі: «Все ок». Приїхав додому, увімкнув вайфай, а тут сотні дзвінків, питань на тему: «Як ви прокоментуєте слова своєї колишньої дружини?»

Друзі, я жив з цим ЩОДНЯ з початку Майдану. Люди і структури, які шість років поспіль знищували мене і мою репутацію, тепер взялися за тих, хто має бодай якусь дотичність до Майдану і російсько-української війни. Те, що допіру було полем моєї щоденної особистої битви, стало надбанням широкого загалу.

ШІСТЬ РОКІВ я не можу нормально бачитися з дітьми, а останні ДВА не бачу їх взагалі, бо тато, зі слів їхньої матері, «кончєний націк, фашіст, моральний урод, жалкій алімєншік (хоч залишив дітям будинок, квартиру, за ці роки сплатив близько 3 млн. гривень аліментів) … ага і так само — рагуль, а також суїцидальний наркоман».

Цю «правду про Мухарського» останні роки з радістю множили всі ті, хто нині так гнівно ополчився на С.Є. Зокрема: «Бульвар Гардона», ТСН та сотні інших бульварних та проросійських ЗМІ.

Особисто для мене все, що нині так активно обговорюється у соцмережах — є давно звичною реальністю. А тим, хто забув чи не знав нагадую: практично увесь російськорієнтований український шоу-бізнес, політикум, бізнес-істеблішмент, мислить саме так, як артикулює це С.Є.

ВИ Й ДОСІ ВІРИТЕ В МОЖЛИВІСТЬ ДІАЛОГУ З МАЛОРОСАМИ?
Тоді Сніжана Єгорова ЙДЕ ДО ВАС!!

Але з мене досить!!!
Піду краще поцілую дружину… і не тільки… бо дуже скучив!

Антін Мухарський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *