Суспільство

Уран, Плутон, Юпітер… Що вони віщують Україні?

Чи здатна була астрологія передбачити всі ті жахіття, які нині переживає Україна? Очевидно, що так. Символіка нинішнього лиха добре прочитується в гороскопі сучасної України. Скромно процитую себе: «Усі ці негативи, однак, не передбачають якихось фатальних наслідків, кардинальних змін, революцій чи дострокових виборів у 2021 році. Не проглядається й посилення воєнного конфлікту між Україною та Росією. Скоріш за все, тут усе залишатиметься без змін… Та складнощі 2021 року виглядатимуть як «квіточки» порівняно з «ягідками», яких слід очікувати у 2022-му, коли «зловісний» Сатурн, рухаючись по знаку Водолія, утворить, так само, як «благородний» Юпітер у 2021-му, опозицію до стеліуму планет у Леві.

Адже негативні аспекти Сатурна часто пов’язані зі зміною структури, перерозподілом сил, концентрацією та подальшим вибухом негативної енергії».

У війну тоді не хотілося вірити. Тому мої формулювання розмиті й неоднозначні. Але зірки не помиляються… Помиляються лише ті, хто хибно тлумачить їхні конфігурації.

Тяжкість нинішньої ситуації корелюється з кількома астрологічними чинниками. По-перше, транзитний Сатурн утворює квадрат до Плутона в натальній карті України, що, гадаю, є визначальним показником російського вторгнення. Цей аспект почав діяти в другій половині лютого 2022 року й після ретроградного руху Сатурна завершує свій вплив у жовтні 2022-го. Очевидно цей період і відображає активну фазу воєнних дій в Україні. Важливість взаємодії транзитного Сатурна з натальним Плутоном у гороскопі України підтверджується тим, що саме під час проходження Сатурна по Плутону (з’єднання) розпочалася війна росії проти України у 2014 році. По-друге, той самий «зловісний» Сатурн утворює опозицію до скупчення планет – Сонця, Меркурія, Юпітера та Венери. І цей період триватиме аж до кінця 2023 року. Очевидно, це відображає нелегкий період подолання наслідків війни. Ідеться про складнощі економічного, соціального, законодавчого, міжнародно-правового характеру.

Опозиція Сатурн – Меркурій може означати вимушене обмеження свободи слова, зібрань, обумовлене воєнним станом. Цей аспект вказує також на проблеми в торгівлі, транспортному сполученні, логістиці. Опозиція Сатурн – Венера сигналізує про проблеми у фінансово-бюджетній царині, обмеження в культурній сфері, наприклад, через брак коштів. Опозиція Сатурна до Сонця – це тяжка праця для керівництва держави, намагання долати величезні труднощі. Опозиція Сатурна до Юпітера свідчить про зміну цінностей, переосмислення історії, політики, пошук нових союзників та партнерів, початок нового історичного періоду.

По-третє, транзитний Нептун утворює опозицію до Марса. Період, який триватиме до кінця 2023 року, характеризується прощанням з ілюзіями, пов’язаними з пошуком воєнних союзників, деякою політичною невизначеністю й навіть самообманом. Марс у астрології символізує силові структури, а Нептун – непевність, обман, хибні кроки. Можливо, навіть зраду або інші крайнощі — запаморочення від успіхів. По-четверте, Уран утворює опозицію до Плутона, що свідчить про кардинальні світоглядні зміни, ломку громадської думки, радикалізацію суспільних настроїв, несподіваний поворот подій. Певну роль може відіграти зброя, яка залишатиметься доступною ще тривалий час. Цей період триватиме з червня 2022 року по травень 2023-го.

Водночас, по-п’яте, усі ці події розгортаються на тлі тривалого періоду, який позначений тригоном Уран – Нептун – планет, що тісно взаємодіють у натальній карті України, перебуваючи у з’єднанні біля Асценденту. Цей загалом сприятливий аспект завершується на початку 2023-го. У другій половині квітня – після ретроградного руху Уран утворює точний кут 120 градусів з натальним Нептуном, що може сигналізувати про корінний перелом у війні.

Який з усього цього висновок?

У жовтні війна має добігти кінця. Далі півтора року триватиме повернення до нормального життя, пошук свого шляху, який не буде легким і однозначним. Та у будь-якому разі ми переможемо, ворога буде розгромлено, і все буде Україна!

Володимир Ільченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *