Суспільство

Вєк «Волі» нє відать!

У мене враження, що компанія «Воля кабель» винайшла новий спосіб шахрайства. Десь у лютому призупинив їхні послуги. І раніше не дивився, але дитятко переглядало мультфільми по телевізору. Все руки після лютого не доходили відмовитися цілковито. І тут минулого тижня телефонує жінка з фірми і каже: «Оскільки ви не користуєтеся нашими послугами, то ми пришлемо майстра забрати наше обладнання».

Я радісно погоджуюся.
Кажу: я ж вам винен ще по 30 грн за місяць. Там у них така практика: якщо не користуєшся, то все одно платиш 30 грн. Вона каже: «Ні. Ніякого боргу». Я приємно здивувався, що вони так по-чесному: не надавали послуг і не просять оплати.

Але даремно я радів.
Телефонує жінка з якоїсь колекторської фірми і каже, що мій борг передано їм. Уявляєте, борг у 200 грн з копійками передано колекторам. Але вона озвучує суму 500 грн. І пояснює, що це за обладнання від «Волі». Але обладнання їм не потрібно. Вони хочуть грошима. А обладнання я можу подарувати «Волі».

Я офігів від такої феєричної логіки. Жінку ввічливо послав подалі. Телефоную «Волі» і вони підтверджують, що передали мій борг. Але майстра, щоб забрати обладнання все одно пришлють.

Як вам таке подобається?!
Наймати колекторів, щоб вибивати борг у того, хто не відмовляється його платити, але при тому ще скачувати бабки за обладнання, а саме обладнання забирати…

Юрій Луканов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *