Суспільство

Звичайний фашист іван шликов

Фашизм – це процес. Це крайня форма вираження охлократії (влади натовпу). Саме росія-срср, а не Італія чи Німеччина, стали первісним джерелом фашизму. Просто назвали це по-іншому — більшовизм. Суто фракційна партійна термінологія “більшовизм” стала відображати фактично диктатуру соціальної більшості: малограмотної, заздрісної, розбійної, бездуховної…

Фашизм – це процес. В росії на рівні лідерів громадської думки (а вони є навіть в умовах чекістської диктатури) фашизм проявляється все яскравіше. Чи не першим у радянській культурі саме російський фашизм показав у своїй дебютній роботі кінорежисер Павло Лунгін. У фільмі “Таксі – блюз” (1990 рік) є таким персонаж — таксист Іван Шликов. Картина світу проста, як двері. У ній все чітко в чорно-білому форматі: правильний чалавек і пед@раси з чучмеками.

Згодом, насаджуючи далі ідею руского фашизму, з”явилися “Брат-1” і “Брат-2”. Популярність останніх кінопоробок зашкалює — автори просто в десятку поцілили зі своєю дикою ксенофобською ідеологією: рускіе – вічні шукачі правди і справедливості, чурки-бекі – гниль, паразити, гниди, яких треба душити-душити-душити…
З народних глибин культуртрегери дістали і розбудили первинно-дике: малограмотне, заздрісне, розбійне, бездуховне…

Путін, який на початках своєї політичної кар’єри мімікрував під ліберала-європейця, просто очолив процес повторної фашисизації росії. Чорну, руйнівну, дику-бунтівну енергію більшості Путін спрямовував на сусідів: кавказців, українців, поляків, естонців, литовців… Але керувати процесом Путін навряд чи може вже лише цим інструментом.
Міжетнічні конфлікти в росії – щоденне явище. При будь-якій катастрофі, аварії миттєво знаходять винуватця: азербайджанця, таджика, узбека, чеченця, українця… Ось до прикладу – свіжий бунт у Підмосковній Коломні.

На одному з провідних оборонних підприємств у місті, відомому як АТ “НВК КБ-Машинобудування”, колектив співробітників підприємства оголосив про початок попереджувального страйку. Основним мотивом цього кроку стало зростаюче невдоволення надмірною кількістю робітників-мігрантів із, так званих, “дружніх країн”. Робітники висунули вимогу до керівництва підприємства: скоротити кількість цих працівників і замінити їх фахівцями з відповідною кваліфікацією.

На Заході і у нас всілякі романенки-арестовичі-дацюки даремно чекають якогось миттєвого отрезвління в росії. Соціальна база не та. Вона не для демократії і цивілізації. Вона – ідеальна для фашизму і геноциду.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *