Хвиля Десни » 24 Жовтня, 2017

Daily Archives: 24 Жовтня, 2017

Культура

«Безодня» «Слов’янських зустрічей»

Published by:

Третього фестивального дня на «Слов’янських театральних зустрічах» у Чернігівському драмтеатрі ім.Т.Шевченка показували виставу «Безодня» Ореста Огородника. Це історія про дві сучасні українські родини, яку чесно і проникливо розповідали актори Ніжинського драмтеатру ім. М.Коцюбинського.

В цій драматичній притчі відтворено непрості людські долі, понівечені війною, порушено низку складних проблем, що стали болючими для кожного українця за останні роки. Проте, не дається прямих відповідей на важкі питання нашого сьогодення: хто винуватий, а хто правий? Хто кому ворог, а хто друг? Як пережити втрату найрідніших людей і як з цим жити далі?
 
Continue reading

Політика

Зібрати тих, що рано розійшлися!

Published by:

… Тільки лінивий не пройшовся в своїх коментарях щодо протестної акції під Верховною Радою… Телеефір заповнений «розумниками», які говорять, що все не так…
А як треба — не говорять.
І це в той час, коли депутати Верховної Ради майже перестали ходити на роботу, «розенблати» нахабно вислизують з «браслетів», робочий і розумний люд масово покидає рідну країну…
А вчорашні майданівці розбрелися межи партій «мов мишенята» й пригрілися в теплих «норах».

 
Continue reading

Суспільство

«Погорілець» зі Сходу

Published by:

Побіля управління оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України за кілька день буде розміщено для огляду підбитий російський танк Т-72.
Ворожа техніка буде представлена, як результат успішного виконання бойового завдання українськими військовими та як доказ факту російської агресії на території України.

 
Continue reading