Хвиля Десни » 28 Вересня, 2019

Daily Archives: 28 Вересня, 2019

Суспільство

В епіцентрі торсіонних полєй

Published by:

Острів. Останні дні мистецького симпозіуму. Прокидаюсь у номері від того, що хтось у дворі гучно каже декілька разів: «Добрєнькова утрєчка». Голоси високі, жіночі. Двері на балкон відкриті, акустика хороша.

Continue reading

Культура

Щаслива казка Мирослави Єжеленко

Published by:

Це та чарівна білявка, котра в дуеті з Назарієм Яремчуком у супроводі «Смерічки» Левка Дутковського незабутньо співала в залі телецентру Останкіно шлягер Володимира Івасюка «Водограй». Єдиного показу в надзвичайно популярній передачі виявилося достатньо, щоб Мирославу Єжеленко не лише побачили, а й запам’ятали та полюбили мільйони.

Continue reading

Культура

«Кущ Капусти» або Ще як були ми веселішими…

Published by:

Розповідаючи про недавні події, він був дуже серйозним, як і належиться справжньому гумористу і сатирику. Та далі, коли мова зайшла за нашу колишню спільну творчу діяльність, щиро розсміявся.

Continue reading

Політика

Юля Мендель – дівчисько в ролі охоронця

Published by:

Прес-секретарка Президента України Юлія Мендель щодо інциденту з журналістом «Схем» пояснила, що намагалася «просто зупинити» Сергія Андрушка, який хотів поставити питання Володимиру Зеленському та голові Офісу президента Андрію Богдану, але «не штовхала і не кидалася» на нього.

Continue reading