Хвиля Десни » 23 Червня, 2020

Daily Archives: 23 Червня, 2020

Суспільство

Жабеня, що прагло поцілунку

Published by:

Моє неформальне знайомство зі світом земноводних отримало логічне продовження. І це вже починає бути схожим на «Записки юного натураліста». Коли я написала про дивну ящірку («Принцеса-ящірка»), що зустрілась мені в лісі, то одна із моїх фейсбучних друзів відреагувала на моїй закритій особистій сторінці: «Ти б іще царівну-жабу спіймала та поцілувала її…».

Continue reading

Суспільство

Сни села Дрімайлівки

Published by:

Є на Чернігівщині, у Куликівському районі село з красномовною назвою – Дрімайлівка. Повертався якось з відрядження і коли попереду з’явилася табличка населеного пункту, пригальмував: еге, та тут же якась цікава історія може бути! Був сонячний вихідний. Співрозмовників не довелося довго шукати: то тут, то там на лавочках сиділи і грілися-перемовлялися бабусі, діди, діти.

Continue reading

Політика

Про реальность і відповідальность

Published by:

Серйозні нарікання має на свою адресу президент України В.Зеленський через порушення ним карантину в кав’ярні міста Хмельницька… Після довгої мовчанки він прокоментував інцидент. «Відчуваю свою відповідальність, — запевняє. — Добровільно сплачу на рахунок закладу харчування суму, яка співвідносна із сумою штрафу. У разі винесення судом рішення про притягнення мене до адміністративної відповідальності виконаю його, як це передбачено законом…»

Continue reading