Хвиля Десни » 24 Жовтня, 2020

Daily Archives: 24 Жовтня, 2020

Культура

Література і її генетичний захист

Published by:

«У середньовіччі найголовніше в літературі — створення міцної і стійкої системи, здатної оборонятися (особливо в умовах чужої державности і чужої культури)…
Традиційність збільшує генетичні здібности літератури, полегшує написання нових творів…

Continue reading

Культура

Де мої гроші?!

Published by:

Раптом, переключившись на телеканал ТЕТ, зробив для себе несподіване відкриття. Виявляється, є така популярна брутальна комедія «Свінгери». У двох частинах. Про шукачів сексуальних пригод. Так ось, в кінці першої частини одна з головних героїнь, яку грає актриса Аня Салівончук, стоячи з партнером у пікантній позі, ні з того ні з сього, наспівує приспів моєї пісні:

Continue reading

Суспільство

Кому я це всьо консєрвірувала?

Published by:

«… Доця, я пощитала…». Мама любить почати розмову з головного, а потім зробити таку паузу, шоб я встигла «оббігти потолок». «… Я пощитала банки з помідорами… Таня, триццять банок з прошлого года лишилося! Кому я все це «катала?!»

Continue reading

Політика

«Бе-бе-бе» — ото й уся ОДКБ

Published by:

«Гаряча» вістка щодо Нагорного Карабаху! Росія остаточно відмовилася допомагати вірменам відстоювати Нагірний Карабах! Організація договору з колективної безпеки (ОДКБ), яку створила Росія і до якої входить Вірменія, не буде допомагати невизнаній Нагірно-Карабаській республіці у війні з Азербайджаном. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Олександр Панкін.

Continue reading