Хвиля Десни » 30 Жовтня, 2020

Daily Archives: 30 Жовтня, 2020

Суспільство

Імітатор низового генітального гумору

Published by:

Хтось не погодиться, комусь – не сподобається, але я скажу непопулярне: Зеленський ніколи не грав членом на роялі. Бо ніхто не може грати тою штукою на роялі. Цей цитований всує факт — лише театралізована постановка для «поржать». Елемент низового генітального гумору. Імітація гри членом на роялі.

Continue reading

Суспільство

Палкі листи жовтня

Published by:

Пущанське річеня повне непроглядної печалі. Дерева засипають жовтень палкими листами, але той їх уже не читає, і вони, припавши до землі, покірно віддають їй багряно-золотий пал своєї агонії. Хащами вештається підхмелений туман, хрумкоче галуззям, полохає синиць, упито хлипає і ремигає прілістю.

Continue reading

Культура

Чорні буки, про які мріяв Василь Бабух

Published by:

Згадав про них, коли його вже не стало. Великого побратима по перу – журналіста, поета, фотомитця, славного земляка, по вінця залюбленого в рідне село Вікно, і просто надзвичайно порядну людину – Василя Бабуха. Коли я вперше в пресі оповів про чорні буки у пресі, Василь, пригадую, сказав: «Будь-що, але мусиш мені їх показати. Обов’язково. Я, знаєш, коли ще був годен та при здоров’ї, як і ти, часто бував у наших Буковинсько-Покутських Карпатах. Мені розповідали про чорні буки, однак, на жаль, побачити їх у природі не вдалося. А відтак недуга прикувала….»

Continue reading

Політика

Щурі за стосом книжечок

Published by:

Інститути, що гарантують верховенство права — складна система, значно складніша за комп’ютер. Конституційний суд в Україні контролює відповідність законів України Конституції. Це абсолютно зайвий і маніпулятивний елемент.

Continue reading