Хвиля Десни » 7 Листопада, 2020

Daily Archives: 7 Листопада, 2020

Політика

Байден до Трампа: «Не тратьте, куме, сили…»

Published by:

Схоже, там уже все… З виборами. Будуть ще перерахунки, суди, емоції… Але з вірогідністю 99% Джо Байден таки перемагає на виборах президента США. Звісно, одна з головних причин поразки чинного президента — вплив коронавірусу на економіку. Але важливіше інше — американці проявили здоровий глузд.

Continue reading

Культура

Із маркету через вечірній парк…

Published by:

Йшов із маркету додому. Вже сутеніло, але було місячно. Недобудовані будинки застигли ліворуч, ніби макети нових іхтіозаврів або мов недоношені болючі мрії. У греко-католицькому монастирі лунав спів священника про Господнє милосердя. Так священники могли співати і триста літ тому.

Continue reading

Суспільство

Мій китайський син

Published by:

Цю історію можна було б не розповідати, якби я і сам не став її учасником, і якби вона так глибоко мене не вразила. Інколи кінці однієї хустини вив’язуються в дивовижні вузли людських доль. Ця історія розпочалась в Китаї. Ще 2013 року мій син Роман, отримав у тій далекій країні контракт на роботу.

Continue reading

Культура

Сонцепоклонник в моїй долі

Published by:

Сказати, що письменник Михайло Коцюбинський для мене взірець української прози – мало. Віднедавна не покидає дивне відчуття його участі в моїй долі. Виросла у селищі з назвою Коцюбинське, по вулиці М. Коцюбинського, 20. Звісно, закінчила Михайло-Коцюбинську середню школу. Свого часу отримала обласну премію ім. Михайла Коцюбинського.

Continue reading