Хвиля Десни » 7 Січня, 2021

Daily Archives: 7 Січня, 2021

Політика

Легка «наживка» провокаторів

Published by:

Учора і сьогодні спілкувався з декількома групами учасників простесту, які приїхали з різних штатів до Вашингтона. Живуть у готелях. Як у місті (напр., Mayflower, це за кілька кварталів від Білого Дому, якщо шо), і в передмісті (Бетезда). Веселі, привітні люди. Про Трампа майже не згадують. Схоже, що приїхали розвіятися. Підозрюю, що не власним коштом.

Continue reading

Політика

Спроба держперевороту в США. Хроніка подій

Published by:

У Вашингтоні після багатотисячного мітингу прихильників президента Дональда Трампа протестувальники рушили на штурм Капітолію, щоб перешкодити формальному затвердження результатів виборів. Засідання зірвали і влаштували безлади, які закінчилися смертями.

Continue reading

Політика

Трамп лише вершина айсберга

Published by:

Я досить обережно коментував внутрішні справи США, бо все ж таки не є експертом, а лиш більш-менш уважний спостерігач. Не давав оцінок, а лише висловлював припущення. Хіба що у випадках, коли факти були вже геть кричущі.

Continue reading

Культура

Книжки і таранька

Published by:

Я люблю тараньку. Суху. Пиво не люблю. Але таранька продається кругом у пивняках. Їх у нас на районі штук десять. Куди б я не зайшов по тараньку, мені відразу дуже кучеряво пропонують пиво.

Continue reading

Політика

Співчувати чи зневажати Трампа?

Published by:

Цієї ночі вся увага світу прикута до подій в США. Кадри захопленого прихильниками Дональда Трампа приміщення Капітолію облетіла весь світ. Виглядає епічно. Але і безглуздо — 20 січня Джо Байден має приймати присягу та стане 46 президентом Сполучених Штатів Америки. Без варіантів.

Continue reading

Політика

Штурм Капітолію, де Трамп лише привід

Published by:

Ті, що увірвались до Капітолію, вони не так за Трампа, як проти лівацької маячні. Як і під час будь-яких заворушень, переважна більшість самі не розуміють, проти чого повстали. Але протестанти-«трампісти» осатаніли саме у відповідь на маячню, яка заполонила Америку – знесенням пам’ятників Колумбу і генералу Лі, доведеною до рівня кретинізму «політкоректністю» з безкінечним вимогами вінчання геїв, судовими переслідуваннями за те, що хтось когось 20 років тому ущипнув за сідницю та процентними нормами на акторів різних рас у Голівуді.

Continue reading

Новини Політика

«Трампісти» штурмували Конгрес США

Published by:

У Конгресі Сполучених Штатів Америки, який штурмували прихильники чинного президента США Дональда Трампа, є постраждалі з численними пораненнями, відомо про одну вбиту людину. Про це повідомляє Twitter-канал «Breaking News Global».

Continue reading