Політика

Штурм Капітолію, де Трамп лише привід

Ті, що увірвались до Капітолію, вони не так за Трампа, як проти лівацької маячні. Як і під час будь-яких заворушень, переважна більшість самі не розуміють, проти чого повстали. Але протестанти-«трампісти» осатаніли саме у відповідь на маячню, яка заполонила Америку – знесенням пам’ятників Колумбу і генералу Лі, доведеною до рівня кретинізму «політкоректністю» з безкінечним вимогами вінчання геїв, судовими переслідуваннями за те, що хтось когось 20 років тому ущипнув за сідницю та процентними нормами на акторів різних рас у Голівуді.

Це «отвєтка» на безумства при «оплакуванні Флойда» півроку тому. Не можна безкінечно нав’язувати у якості норми те, що нормою не є. І вони просто не бачать, що Трамп — це теж критичне відхилення від норми. Вони терпіли-терпіли – і оскаженіли. А Трамп для них – лише привід.

Звісно, це все тільки оболонка проблеми, а зміст – бездумна, незбалансована глобалізація, економічні штаби, «капітани бізнесу», які не здатні бачити на два роки далі свого власного носа, які заради поточної вигоди здатні бездумно перемішувати народи, релігії та традиції, тобто знищувати грунт, з якого виросла сучасна цивілізація.

Якщо адміністрація Байдена зрозуміє це рішуче і без зволікань — все ще може бути добре. Якщо ні…

Сергій Тихий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *