Хвиля Десни » 25 Січня, 2021

Daily Archives: 25 Січня, 2021

Ексклюзивна хвиля

Солоне пекло

Published by:

1. Погожого липневого ранку з бухти портового міста на березі Балтійського моря вийшла яхта «Veritas» з шістьома людьми на борту. Капітан морського судна, він же його власник, Олег був у чудовому настрої. Сьогодні йому виповнилося тридцять років і цей день він волів провести в колі найближчих друзів, подалі від метушливого міста. Олег придбав цю розкішну яхту, заробивши свої перші десять мільйонів, ще рік тому. Він був хвацький, талановитий, вроджений лідер і бізнесмен від бога. Олегові подобалось, а головне він мав хист маніпулювати людьми.

Continue reading

Культура

Про матрицю в день Вовиних іменин…

Published by:

Сьогодні згадують Владіміра Висоцького… До речі, нашого Стуса посадив КГБ і знищив, щоб не претендував на Нобелівську премію, а великого «антісовєтчіка» Висоцького няньчили і опікали — квартирою, дорогою машиною, гастролями… Але Стуса читати важко — треба напружуватися, а Висоцький йде легко. На що й розраховують автори російської імперської матриці.

Continue reading

Культура

Час глінтвейну

Published by:

Зігріваючий, чи алкогольний? На цю тему нещодавно навіть розпалився скандал у… Міністерстві освіти. Котрась із мамів учиталася в підручник з природознавства, а там… Ну, в зовсім невинному описі про те, як слід вести себе на морозі, написано, що люди, зокрема, вживають і зігріваючі напої. Такі як чай, кава, глінтвейн. Про глінтвейн для школярів — явно перебір.

Continue reading