Хвиля Десни » 13 Лютого, 2021

Daily Archives: 13 Лютого, 2021

Політика

Ліки телебрехунам

Published by:

… Закрито доступ у Верховну Раду групі одіозних, з дозволу сказати, «журналістів», які насправді працювали проросійськими пропагандистами на трьох відверто ворожих до України телеканалах. Вони тепер кричать: «Утиски свободи слова!»… Але насправді ухвалено дуже гуманне рішення, котре забезпечує їм набагато ширшу свободу слова.

Continue reading

Політика

«Зашквари» і «очкури» російської дипломатії

Published by:

У МЗС Німеччини оцінили слова Лаврова про можливий розрив стосунків з ЄС. «Що стосується висловлювань російського міністра, я можу сказати, що ці слова, на наш погляд, є справді дивними і незрозумілими. Ми сприймаємо заяву так, як вона булa зроблена, а саме як заяву і погрозу на нашу адресу», — повідомила на брифінгу представник зовнішньополітичного відомства Німеччини Андреа Зассе.

Continue reading

Суспільство

Дятел.., зараза!

Published by:

Він такий красивий, але ж не дає синичкам поласувати з моєї годівнички! Вона зроблена дуже просто – з півторалітрової пластикової пляшки, яку тільки на Чернігівщині звуть болсанкою. З двома прорізами внизу, щоб сороки-ворони не покрали у маленьких птахів їжу. І висить під кутом 45 градусів до стовбура горіха.

Continue reading

Культура

На спомин Ігорю Куценку

Published by:

Як то воно, коли не можеш привітати кохану людину з днем народження… Коли не можеш притулитися, обійняти, поцілувати і сказати прості слова: «Дякую за те, що ти в мене є». Я знаю, як воно. Але це словами не поясниш, бо й мільярд слів не опише тугу і сум.

Continue reading