Хвиля Десни » 17 Лютого, 2021

Daily Archives: 17 Лютого, 2021

Політика

Нотатки консерватора

Published by:

Росія буде атакувати доки матиме сили, бо: 1) її суть — експансія і авторитаризм; 2) Київ для Москви — корінь ЇХНЬОГО державотворчого міфу і джерело виправдання зазіхань. Смерть імперського Кощея — в Києві. Втратив — здох. Московщині не потрібно співіснування із Україною. Москва потребує підпорядкування (знищення) Києва.

Continue reading

Суспільство

Аргументи невибагливих малоросів

Published by:

Це до теми електоральних уподобань українців. Раненько поковзав у відділення Київоблгазу з’ясувати питання нарахування плати за доставку газу. Заходжу у приміщення, де у просторій кімнаті сидять 6-7 жіночок, привітався. Усі привіталися навзаєм українською. 15 хв розмовляли з робітницею Любою про газопостачання і тарифи.

Continue reading

Суспільство

Із шуфлею поміж чоловіків

Published by:

У нашому будинку вночі прорвало труби. Холод, що непрохано й раптово оселився в моїй квартирі, нагадував жорстоку невідворотність. Я втекла від нього… на вулицю. Розкопування закиданої снігом автівки було нагодою зігрітись. Що я й робила, позичивши лопату в чоловіків, які хоч і приїхали алярмом усувати проблему, однак робили те, не дуже поспішаючи.

Continue reading

Культура

35 цитат Ремарка

Published by:

Еріх Марія Ремарк – один з найвідоміших і популярних німецьких письменників двадцятого століття. Він з тих, кого називають письменниками «втраченого покоління». Це група молодих людей, які пройшли жахи першої світової війни і побачили післявоєнний світ зовсім не таким, яким він бачився з окопів.

Continue reading