Хвиля Десни » 6 Травня, 2021

Daily Archives: 6 Травня, 2021

Політика

Дипломатія – це сенси

Published by:

Блінкен вшанував пам’ять українських Героїв, полеглих у війні з РФ. Це показує, що державний секретар саме так оцінює ситуацію на Сході та в Криму — без жодних «ополченців Донбаса» і «люди просто стали заложниками ситуации»… Підтримка наших героїв це дуже важливо.

Continue reading

Суспільство

Як мене угорка зваблювала «Колою»

Published by:

Колись я пристрастно хотів покуштувати «Кока-Колу». Це було десь у першій половині 80-х. Я повертався, здається, із Жмеринки, з відрядження і сів на поїзд Будапешт — Київ. Нас в купе було двоє — я і угорка, яка їхала, як я зрозумів, аж із столиці своєї країни. Раптом я помічаю у неї маленьку пляшечку «Кока-Коли», яка, десь на третину недопита, стоїть на столі…

Continue reading

Спорт

Манчестерці проти футбольних гешефтмахерів

Published by:

Надзвичайні події сталися нещодавно в англійському Манчестері. Фани місцевого клубу «Манчестер Юнайтед» вийшли на масові протести, а потім ще й «захопили» поле місцевого стадіону, де їхня команда мала приймати в першості Прем’єр-ліги «Ліверпуль» (матчі відбуваються за порожніх трибун). Це перший випадок в британській футбольній історії, коли гру перенесли через протести фанів.

Continue reading

Суспільство

Шукання жінки

Published by:

Вичитав у «Книгах Якова» Ольги Токарчук розмисли про жінок у мусульман, християн та іудеїв. Якщо перші жорстко ставили жінку «на місце, бо вона низькими матеріями вносить хаос у світ духу», то в євреїв по-іншому. «Вічні мандрівники, вони загинули б без жінок».

Continue reading