Хвиля Десни » 5 Липня, 2021

Daily Archives: 5 Липня, 2021

Спорт

Як Шевченко обіймав англійців

Published by:

Після виступу збірної України, я вкотре переконався наскільки легко і массово можна маніпулювати українськими громадянами на темі ура-патріотизму. Істерію перед матчем Україна-Англія важко було переоцінити. Деякі люди на повному серйозі розмірковували про… фінал, бо там же далі «прохідні» чехи і данці. Довбик — герой, Шевченко — геній, це — найкраща збірна за всю історію країни!

Continue reading

Політика

Бережіть наліпочки «мейд ін чайна»

Published by:

Я зовсім не здивована, що Китай перетворив вакцину на політичну зброю. І я не здивована, що Україна поміняла уйгурське питання на 500 тисяч доз вакцин. Не вимагаймо в такому разі нічого від Німеччини. Я вже писала про наших літературознавців, що розвивають проєкти з китайцями. Думаю, з китайцями невдовзі ніхто й нічого вже не розвиватиме. І вакцина китайська така ж, як і спутнік.

Continue reading

Суспільство

У рідних Кобиловолоках

Published by:

Думаю, ніхто не заперечить, де б ми не були, а з роками все частіше якась невидима сила тягне нас у минуле, в місця де народилися, вчилися ходити, росли, бігали до школи, словом до батьківської домівки. Вже давно позаростали стежки, якими ми бігали, шумлять алеї дерев, що садили з однокламниками, відходять в потойбічні світи батьки, однолітки.., а спогади, чим рік, стають все яскравішими і чіткішими.

Continue reading

Суспільство

І тоді ти придивляєшся пильніше…

Published by:

… Все ж таки цифрова доба — це щось! Тепер, щоб переконатися, що грошей на картці нема, не потрібно йти до банкомата. Стан рахунку можна перевірити з комп’ютера чи телефона. Лише кілька кліків, щоб дізнатися — грошей не прислали…

Continue reading

Політика

Дума про стрижень

Published by:

«Для таво, штоби жить на уліце, нє нада бить самим сільним. Ілі нє нада бить мастєром спорта дзюдо, ви понялі? А проста нужна імєть внутрі стєржень. І для таво штоби інагда садіть на жопу, нє обязатєльно біть в чєлюсть. А достаточно просто пасматрєть». (Ілля Кива, про перспективу своєї бійки в Раді з депутатом-стронгменом Василем Вірастюком)

Continue reading