Хвиля Десни » 20 Серпня, 2021

Daily Archives: 20 Серпня, 2021

Культура

Як я писав «Інфекцію»

Published by:

… Повернуло на третю годину ночі.., переглядаю свій перший роман «Інфекція», перевиданий «Дискурсусом». Ледве стримав напад дивної невротичної булімії. Також ледь не вибіг за цигарками, хоча не курець вже багато років… Як пов’язати себе, періоду 2000-2001-ого років із собою нині? Хто ліпший? Чи зараз я трохи інший?

Continue reading

Суспільство

Впокорений Вовк

Published by:

На мою розповідь про недільну подорож вихідного дня одразу — найпершою – відгукнулася двоюрідна племінниця Таня: «Лєна! Самчики! Там же Ладиги поруч!» Мене здивувало, що вона досі памя’тає той фурор, який справила на всю родину моя поїздка до Ладигів, у гості до її дядька, татового брата Владислава. Цікаво, що і я дорогою на Хмельниччину згадувала ті Ладиги. Точніше – того норовливого Вовка, якого приборкала… Про те, що кличка у коня – Вовк, я дізналася по всьому. І зрозуміла, що ту кличку тварині дали неспроста.

Continue reading

Культура

Галина Новосад і її 150 спонук до читання

Published by:

Спало місто та люди. Напевно, бачила сни пані Галина Новосад. А я мала необережність відкрити її книгу (просто погортати) і втратила лік часу. Дуже цікаве відчуття, коли бачиш, як читацькі відгуки книголюбки із соцмережі перемістилися під палітурку книжки й знайшли там прихисток. Живуть на сторінках, акуратно посортовані, і творять особливу магію: спонукають читати.

Continue reading