Хвиля Десни » 29 Жовтня, 2021

Daily Archives: 29 Жовтня, 2021

Політика

Київ дав команду «фас»

Published by:

Відучора найбільш обговорюваною темою стала піар-акція з обшуками в управлінні Чернігівської міськради, одному комунальному підприємстві Чернігова та ряді приватних компаній міста. Хочу повідомити, що в міськраді про цю інформацію знаємо рівно стільки ж, скільки і читачі соціальних мереж. Тобто, жодних офіційних документів з цього приводу нема, хоча міськрада готова відповідати на всі запитання та зацікавлена в об‘єктивному слідстві.

Continue reading

Культура

Чому раптом Ступка?

Published by:

Шокована новиною… «Осіння веремія…»
З мого вікна сквер ім. Чкалова як на долоні. Зі сходу, після легендарного письменницького будинку, де колись жили класики літертури (Стельмах, Бажан, Тичина, Рильский, Гончар, Вишеславський…), на нього у вікна дивиться інший письменницький будинок, де колись мешкали Володимир Сосюра, Василь Земляк, Андрій Малишко…

Continue reading

Політика

Колективний Рібентроп або Навіть Bild дивується пані Меркель

Published by:

У французів і німців, які зробили заяви щодо використання українцями безпілотника, є своя логіка. Це логіка стурбованості. Себто вони бояться, що Росія у відповідь на удар з повітря від України застосує свою авіацію. А це неодмінно приведе до посилення конфронтації. До речі, і в нас теж можуть бути проблеми, бо їхня авіація потужніша від нашої.

Continue reading