Хвиля Десни » 10 Квітня, 2022

Daily Archives: 10 Квітня, 2022

Суспільство

Куб спресованого сміття

Published by:

Зауважили, як непомітно пропала лінія звернень до совісті притомних росіян в надії на внутрішні протести? І Зеленський перестав до них звертатись на своїх брифінгах, і західні лідери та зірки перестали записувати звернення. І прості українці перестали закликати розбудити совість і не дозволяти путіну виробляти таке зі своєю країною та громадянами.

Continue reading

Політика

Уклінно дякуємо, Борис!

Published by:

… Він звик брати на себе відповідальність, бо дітей в родині було четверо, а Борис був найстаршим. Батько був депутатом Європарламенту, мати — художницею. Належить до аристократичного роду, прадід був міністром зовнішніх справ, прабаба — баронесою. Звісно, Борис Джонсон вчився у найпрестижніших закладах Великобританіі — це Ітон та Оксфорд.

Continue reading

Суспільство

Гуси у палаючому небі

Published by:

Дехто не знає і вважає, що я і досі живу в «мирній» Мені… Я уже 20 років там не живу, і 40 років, як не живу в смт. М. Коцюбинське. Одинадцять років тому переїхала з Чернігова у село, що на трасі Чернігів-Київ, і нині стало порогом, через який ворог не зміг перейти, аби рухатися далі на Київ.

Continue reading

Культура

Служити людям, громаді і суспільству

Published by:

Сьогодні 10 квітня 2022 року мені всього 63. Я вчитель історії, професор філософії, академік НАПН України. Справа мого життя сприяти людям утверджуватися у житті ЛЮДЬМИ. У 62 я вперше одягнув військову форму і став добровольцем територіальної оборони. До цього часу не служив у війську. Військових звань не маю. Ніяких присяг не приймав. У 1991 році назавжди присягнув Україні.

Continue reading