Хвиля Десни » 6 Жовтня, 2022

Daily Archives: 6 Жовтня, 2022

Суспільство

Клава «макронила» півгодини…

Published by:

Зараз процес появи нових слів відбувається швидше, ніж до війни, яка зробила творення українських неологізмів таким бурхливим, що мовознавці не встигають за його темпами. Джерелом нових слів є соціальні мережі. У них є свої автори, але їхнє авторство втрачається відразу, слова стають доступними, тож ними починають користуватися всі.

Continue reading

Політика Суспільство

Маніпулятор Маск

Published by:

Написане в інтернеті має значення. Особливо написане людьми, яких читає величезна аудиторія. Особливо ними. Тому писати щось, що стосується життя і здоров’я людей, долі десятків мільйонів, які прямо зараз вирішуються, навіть жартома — не можна. Маніпуляція у формі опитування — прийомчик старий як світ. Байдуже, які будуть відповіді, якщо у самому питанні ти вже прописуєш засадничо хибні тези.

Continue reading

Суспільство

Не Маск, а маски

Published by:

Не Маск, а маски наразі мають бути актуальними. Бо він серед нас, і дуже активний. Ми його сприймаємо за сезонну ГРВІ, бо нам так хочеться себе заспокоїти. Я теж. Ну, носа заклало, нема як дихати, вся носоглотка суха, але нежиті нема. Голова тяжка, очі печуть, а температура при цьому навіть понижена… Ну, значить, можна заспокоїтись. Але ж слабкість, м’язи в’ялі.

Continue reading