Хвиля Десни » 7 Грудня, 2022

Daily Archives: 7 Грудня, 2022

Культура

Пам’яті невинно убієнної інфи

Published by:

Живемо в імбецильний час, коли цінність сказаного, написаного, показаного визначається кількістю вподобайок і переглядів. Нічим іншим! Амінь. Цей нотатки – вузько «індустріальні», насамперед для тих, хто працюють з інформацією. Саме працюють – фахово, роками, мають належні досвід і освіту. А не стромляють собі, даруйте, пір’я в задній прохід. Кандидати тіктокерних наук і ловці хайпу, важнєйшево із іскуств. Днями пише коліжанка, колега, і дружина теж колеги з України. Каже: у них з чоловіком є бажання напитися, третьою будеш? Бодай віртуально. Хоч по життю обоє не п’ють.

Continue reading

Суспільство

Голубці і суки

Published by:

Приготував смачнючі голубці для тещі. Їй-бо! От це готую, а сам, нема-нема і прислухаюся, зачувши якийсь шиплячий різкий звук, чи не летить над моїм Києвом яка ракета, чи то просто машина на великій швидкості просвистала по трасі! (Суки!!! Натуральні ординські суки не дають Україні спокою!!!) Але я цілком пірнаю в готування страви. Бо ж колись, навіть моя авторська програма на TV, називалась «Кухонні пристрасті». Знаю одне, що будь яку справу, треба робити з природнім азартом, себто із щирим світлим бажанням. (Хай згинуть лаптєногі суки ордостану!!! )

Continue reading

Суспільство

«Вєлічіє» здувається, як повітряна кулька

Published by:

Діялося це в одній європейській столиці. Давніше, ніж може здатися, а водночас не так давно, щоб про це забути. «Ви єщьо всє у нево атсасьотє». Чолов’яга, як бугай на кориді, скинувся зі свого місця за вуличним столиком недешевого ресторану найцентральнішої, яка лише буває, локації. З тих мармиз, які отруїли Литвиненка, які замордували Білозора і вшилися в крим (безкарність!).

Continue reading