Хвиля Десни » 22 Січня, 2023

Daily Archives: 22 Січня, 2023

Суспільство

Недільні сентенції про гуманізм

Published by:

Тиждень не п’ю кави… Абсолютно ніяких глибинних змін не відчуваю. Якось цілий рік зовсім не вживав алкоголю — пофіг. Дев’ять років — поміркований веган… Ну, таке… Звідси можна вивести єдину абсолютну закономірність: нічого ні від чого не залежить. Або, як казав Кастанеда, жодна річ в цьому світі не важливіша за якусь іншу. Світ — безсторонній, йому — пофіг. Оцінки й оцінювання — то наше, людськЕ!

Continue reading

Політика

Співучасть і потурання

Published by:

Те, що діється в Україні, росія робила в Сирії – бомбувала міста, знищила тисячі, якщо не десятки тисяч цивільних. Медійні картинки і повідомлення ні на шо не впливали. Сирійських біженців приймали так само, як навесні 2022-го українців. Це зворушливо, проте росія залишилась безкарною. Перед тим те саме росія робила в Грузії, перед тим — у Чечні, знищивши значну частину цього волелюбного кавказького народу.

Continue reading

Політика

Післяслово до трагедії із гвинтокрилом

Published by:

Вони красиві. Схожі на голівудських акторів… Вони й жили, як круті герої якогось голлівудського бойовика. Летіли до Харкова, вірніше до гарячих точок поблизу міста. Саме на оцьому гвинтокрилі. Він був французським, і далеко не новим. Ці гвинтокрили свого часу Франція взагалі заборонила до використання, бо вони мали певні технічні недосконалості у двигунах, що спричиняло аварії, потім розробники свої помилки врахували і модель удосконалили, після чого їх експлуатацію дозволили.

Continue reading