Хвиля Десни » 4 Березня, 2023

Daily Archives: 4 Березня, 2023

Культура

Липи довкола Іво

Published by:

Я люблю цей бєшений народ! Ми відроджуємося як пенікс із пєпла! Навіть срачі стають цілющим подорожником на ранах нації. Ось вже із темних глибин хейту вивергається могутня постать Іво, навколо якого цвітуть липи і танцюють сексуальні сандулеси. 30 років у нас не було для нього ні сцен, ні оплесків, ні слави. Тому він навчився брати силу з енергії забуття. Іво злиться на нас праведним гнівом, і його неможливо знищити критикою, як неможливо вбити те, що вже мертве.

Continue reading

Культура

Корупція — то святе

Published by:

— Покращуючи власне життя, ти у такий спосіб покращуєш світ. Цю мудрість я почув на відпочинку у Туреччині від місцевого гіда. Так написано в Корані, бо всі святі книги мають єдине джерело, — казав мені Вася Грижа, до якого я завітав у гості в одній терміновій справі.
— Вася, які на *уй святі книги, – обурювався я, — в СБУ кажуть, що ти спи*див у держави вісім мільйонів гривень, а це майже півтора мільйона доларів. Мене слідчі сьогодні три години маринували питаннями: що таке «світлові спецефекти» і куди поділися триста тисяч гривень, виділені на них у кошторисі президентської ялинки в палаці «Україна».

Continue reading