Хвиля Десни » 2 Травня, 2023

Daily Archives: 2 Травня, 2023

Політика

ПриПАРка для путіна

Published by:

Путін не зможе відвідати Південну Африканську Республіку (ПАР) для участі у саміті лідерів країн BRICS (Бразилія, Росія, Індія, Китай, ПАР), інакше правоохоронні органи ПАР змушені будуть його арештувати і передати в Гаагу. Влада ПАР дипломатичними каналами передала в Москву прохання, щоб Володимир Путін не приїжджав на саміт БРІКС, який має відбутися в місті Гаутенгу в серпні і міг би стати першою великою закордонною поїздкою російського президента після початку війни.

Continue reading

Суспільство

Митарства з ковбойським капелюхом

Published by:

Була у мене манічка: х’тів купити справжнього ковбойського капелюха. Ну, подобються мені ці хлопці (ковбої). Їхній джинсовий стиль. Я сам майже не одягаю піджаків і костюмів, віддаючи перевагу джинсам, джинсовим курткам і сорочкам. Приїхав я у Техас, зайшов у Волмарт, а там нічого пристойного. Раптом виявив, що у Конро, де я зупинився, живе моя давня подруга Наталія Сергієнко. Ми з нею навіть зустрілися, поїли морозива, згадали минуле.

Continue reading

Суспільство

Роздуми біля квітника

Published by:

Не бійтеся своїх снів… Навколишній світ ще дивовижніший, ніж те, що може приснитися. Якщо нічний кошмар посміхнеться синіми чи зеленими зубами – не лякайтеся, в реалі це норма. У Штатах вигадали різнобарвний зубний лак, який не має смаку і не змивається понад добу. З їстівними барвниками. Чудернацько виглядає? Є трохи. Зате для модних панянок – саме те. Особливо у Вальпургієву ніч або Хеловін.

Continue reading

Культура

Дракончик від художника

Published by:

Коли мені було десять років, я вперше позував для портрету. Це був 2004 рік і мене з батьком зобразив народний художник України Володимир Ємець. Мені, малому, було нуднувато стояти і слухати, як батько балакає з художником про якісь дорослі нецікаві речі. Тому я лише розглядав майстерню, в якій нас писали.

Continue reading