Хвиля Десни » 26 Серпня, 2023

Daily Archives: 26 Серпня, 2023

Суспільство

Пафос

Published by:

Збавимо пафос, всі ми тут на любителя. Якщо хочеш прісного і посереднього співрозмовника, небалакучого і не до ладу задумливого, то це я. До того ж, я часто несподівано активізуюся як кобра від індійської дудочки, і тоді зі мною взагалі краще не мати нічого спільного на цій планеті і в цьому місті.

Continue reading

Культура

Таргани з голови Трієра

Published by:

Я не дивуюся Ларсу Фон Трієру. Він спершу Гітлера хвалив. Тепер підтримує російських солдатів. Він і раніше годував публіку лайном. Публіка це їла та ще й причмокувала. Підозрюю, що з’їла б і сьогодні, але лайно тепер не просто смердить, воно з виразним присмаком крові. Тому ковтати це прилюдно стало не дуже комфортно. Його фільмець «Німфоманка» це не еротика і навіть не порнографія, де люди трахаються без всякої ідеології.

Continue reading

Суспільство

Не святково про святкове

Published by:

Від 500 тисяч до мільйона учасників бойових дій — такі прогнози/статистику подає міністр оборони… Заберемо тих, хто не був безпосередньо в зіткненнях з ворогом, хто отримав УБД «по блату» (такі є, і їх немало). То ж скільки тих, хто воював, вбивав, терпів муки в кацапських полонах? Скільки? 300-400 тисяч? А скільки того УБД не отримали, бо мертві?

Continue reading