Хвиля Десни » 23 Грудня, 2023

Daily Archives: 23 Грудня, 2023

Культура

Не стало Анатолія Єчка

Published by:

В День зимового сонцестояння, 22 грудня, на 85-у році життя відлунав один із найвідоміших голосів України – голос Анатолія Олексійовича Єчка, багатолітнього диктора Українського радіо. Про смерть повідомила його онука Анастасія Сидоренко. Покоління мільйонів українців 1970-90-х років чи не кожного дня чули Єчка.

Continue reading

Суспільство

Сочевиця з «понтами»

Published by:

Поверхневі знання в будь-якій царині не сильно допомагають в житті, але дозволяють нам набути позірного авторитету в очах оточуючих… Я якось був у Туреччині, і в ресторані мені забропонували місцевого локального супу з сочевиці.

Continue reading

Політика

Не змарнувати шанс!

Published by:

Не заглядатимемо аж надто далеко. Не той час. Що нас чекає у найближчі місяці? На фронті, в тилу, в дипломатії. Попереду — психологічно надзвичайно непростий період. Навіть різдвяна кутя багатьом здасться гіркою чи пересоленою. Період зрадженості, період зневіри, час, коли, здається, все і всі змовилися на те, щоб ці вперті бунтівливі українці зникли і не заважали кататися на лижах в Куршавелі і ніжитися на пляжах Гаваїв.

Continue reading

Політика

Чи можливий уряд національної єдності?

Published by:

Я зауважив одну характерну рису настроїв суспільства. Ну, гризня між фанатами Зе і По – це відома річ. Зустрічаю тих, хто свої дописи на Фейсбук про ліки для геморою або поламку унітазу завершують прокляттями на адресу Порошенка. Є Такі, що раніше його любили, а тепер зненавиділи і мають теплі почуття до Зеленського.

Continue reading