Хвиля Десни » 11 Березня, 2024

Daily Archives: 11 Березня, 2024

Політика

НАТОвський переляк

Published by:

Критика союзниками заяв Емануеля Макрона на грані дипломатичного етикету. Німецькі та британські політики й військові не скупляться на застереження і побоювання. Найголовніша суть критики: країни НАТО не можуть брати участь в наземних військових операціях в Україні.

Continue reading

Політика

Витівки ватиканського «кормчого»

Published by:

Отже, Папа Римський Франциск заявив, що Україна має підняти «білий прапор» та розпочати переговори з «переможцем». Цю заяву Франциск зробив в інтерв’ю, записаному минулого місяця для швейцарської телерадіокомпанії RSI, текстову версію якого вже оприлюднено. Саме інтерв’ю вийде в ефір 20 березня. Reuters зазначає, що Франциск уперше вжив такі терміни, як «білий прапор» чи «переможений», обговорюючи війну в Україні.

Continue reading

Політика

Танго під балалайку

Published by:

Весна. Авітаміноз. «Миротворці» активізувалися. В американському Мар-а-Лаго феєричний, перепрошую, «фантастичний лідер» Орбан, шанувальник путіна, друг Трампа та опонент України закликав того повернутися і принести мир. У Братиславі заступник голови національної ради Словаччини якийсь Данко заявив, що росію не можна вважати агресором навіть попри те, що вона напала на Україну. «Росія не агресор, вона захищає свої інтереси», – каже чоловічок.

Continue reading