Хвиля Десни » 1 Вересня, 2024

Daily Archives: 1 Вересня, 2024

Ексклюзивна хвиля

Вересень тривоги нашої

Published by:

Запитань без відповідей. Сподівань і намірів. Вересень стійкості та непохитності вже прийшов. Тихо і просто. Минув останній день спекотного, неспокійного літа, з яким так розчулено прощалася дітвора. Але порядний календар дав ще один день на відпочинок та підготовку до школи.

Continue reading

Культура

Безрадісна пора Леоніда Талалая

Published by:

Спочатку цитата з Володимира Базилевського про Леоніда Талалая: «Маємо суспільство, акустика якого, попри всю його піротехніку, відлунює печерною порожнечею. Каламуть духовного запустіння така непрозірна, що сучасна людина уже не завжди здатна відрізнити добро від зла. У цій пущі поезія – кругла сирота. І все ж вона жива. Так пробиваються крізь товщу снігу проліски.

Continue reading

Суспільство

Викрутка

Published by:

Після того, як я отримав поштою електричну викрутку Bosch, то привіз її додому, і спробував скористатися на практиці. А вона не працює! Тикав, микав, переключав, перевірив батерею. Не хоче робить… От, думаю, обдурили, суки!

Continue reading

Суспільство

Виговський у труні перевертається…

Published by:

Люди, яких я щиро поважаю за зрілу громадянську позицію і мудрість, покидають фейсбук і соцмережі загалом. І я їх розумію. Емоційно спокійно сприймати цю вакханалію дилетантизму, критиканства і хуторянського ура-партріотизму й анархолібералізму дуже і дуже важко. Не кращою є ситуація і в українських медіа.

Continue reading

Суспільство

Червона нитка Гетьманцева

Published by:

Шукаючи фотоілюстрацію про нове підвищення податків, яке готує комітет ВР на чолі з Данилом Гетьманцевим, натрапив на фото цього чільного нардепа від “Слуги народу” з червоною ниткою на зап’ястку. Це вважається оберегом від лихого ока чи щось таке… (слово “пристріт” вони не знають).

Continue reading