Хвиля Десни » 15 Вересня, 2024

Daily Archives: 15 Вересня, 2024

Суспільство

Сусідка

Published by:

Ти просто неперевершена в цій успадкованій квартирі в центрі міста! Не вистачає лише дрібниці — стати в ній городянкою. Для цього потрібно зовсім трохи — не виходити на балкон розхристаною і не склити цей самий балкон у сільських майстрів. Не виставляти сміття під двері, щоб потім виносити його до контейнера аж через тиждень. Не галасувати з того балкону услід чоловікові, який сідає в бусік, щоб він купив тобі на Калинці нові колготки.

Continue reading

Суспільство

А вже осінь прийшла у мій сад

Published by:

«А вже осінь прийшла у мій сад» — це із вірша мого товариша, Вадима Дмитровича Крищенка, пісню на ці слова виконує Іво Бобул. Осінь… Скільки живу, стільки й дивуюся її таланту неперевершеного майстра пензля. Палітрою гарячих фарб поволі розмальовує деревостій не тільки в саду, щоб зачарувати живописними картинами, магію різноманіття якої не в змозі, здається, передати найталановитіший художник.

Continue reading

Політика

«Ніч Камали»

Published by:

Навіть Fox News визнав, що то була «ніч Камали». Вона в тих дебатах виглядала переконливіше і розумніше, ніж Трамп. Загалом Камала Гарріс суттєво покращала в риториці, бо раніше вона була «трохи Кінах» у своїх промовах.

Continue reading