Хвиля Десни » 18 Вересня, 2024

Daily Archives: 18 Вересня, 2024

Культура

«Засланий козачок» — лавреат Сонцепоклонника

Published by:

Департамент культури Чернігівської ОДА повідомив про урочистості з нагоди 160-ї річниці з дня народження Михайла Коцюбинського у Чернігові. Розпочались вони біля могили письменника на Болдиних горах, а продовжилися в обласному філармонійному центрі, де було вручено премії імені М.Коцюбинського цьогорічним лауреатам.

Continue reading

Культура

160 років сонцепоклоннику Михайлові Коцюбинському

Published by:

Ти до безуму кохатимеш мене у моєму ліжку і підеш. Ми так зустрічаємося. Це теж називається любов’ю. Я прикрию мокре простирадло і залишу хоча б якусь твою присутність побіля себе. Коли ти прийдеш наступного разу – навіть не здогадуюсь. Не знаю і, можливо, хотіла б щоб прийшов. І того, поки був зі мною в ліжку, теж хотіла.

Continue reading

Суспільство

В еротичному Торопце — оторопіли!

Published by:

Чудові подробиці з російського міста з креативною й ізяшною назвою «Торопєц», у Тверській області. Цієї ночі дрони СБУ, ГУР та ССО вразили гігантські склади російської зброї. Знищено ракети до «Градів», «Іскандери», північно-корейські KN-23. Все це мало б летіти нам на голови. Але — не полетить.

Continue reading

Суспільство

Біль втрати

Published by:

Її не можна передати в буквальному сенсі цього слова. Вона має особливі індивідуальні параметри. І фото цього молодого чоловіка багатьом не скаже нічого. “Мар‘яно Степанівно, я буду не в формі. То нічого? Бо інакше потрібен спеціальний дозвіл…»

Continue reading

Політика Суспільство

Через тягар війни і довбограйство

Published by:

До чемпіонства зі смертності (перше місце в світі) й ненароджуваності (останнє місце в світі) додалося ще одне лідерство: Україна з величезним відривом очолила рейтинг держав, з яких найактивніше емігрує населення. Щороку з 1000 мешканців виїжджає 37. Це вдвічі більше, ніж із Південного Судану, де точилася найтяжча в Африці громадянська війна.

Continue reading