Хвиля Десни » 24 Вересня, 2024

Daily Archives: 24 Вересня, 2024

Культура

Кокотюха і Кафка

Published by:

В родині Кафок — Франца не любили. Бо з нього не було ніякої пользи, і він писав непонятні вещі. «Ти б щось толкове коли написав, — казав сину батько-Кафка з докором. — Про адвоката з Личаківської, про гімназиста і чорну руку, або бодай про шлюбні ігрища жаб, як Кокотюха…»

Continue reading

Суспільство

ПОНОСєнкови з-за порєбрика

Published by:

Пам’ятаєте мудозвона Сєву Новгородцева, який свого часу був культовим ведучим ВВС і розповідав про рок-музику? Він пару років тому зганьбився тим, що заявив: не може уявити квантову фізику українською мовою. Я ще одного подібного виявив.

Continue reading

Політика

«Вимагай неможливого — отримаєш максимум»

Published by:

Власне, у цьому вже немає ніякого державного секрету. Пункт плану Зеленського з проханням уже зараз запросити Україну до НАТО обговорюють всі, кому клавіатура і мікрофон доступні. Як завжди, у нас найбільш балакучі папєрєднікі: не так, не туди, і хіба ж без вазеліна таке можна робити…

Continue reading

Політика

Магія Петра Порошенка

Published by:

Я не дивуюся чому сотні тисяч українців так полум’яно і вірно слідують за Петром Порошенком. Вчора я вкотре потрапив під магію його емоційного спітчу. Бо теж людина емоційна. І прямо подумав: може, даремно так критично ставлюся до владування Петра Порошенка і, власне, до його персони? Вранці включилася в роботу аналітична частина мого мозку.

Continue reading