Культура

Перевидаймо «Рядки з передової»!

Стартує пост-проект, про який ішлося на «Віршні»!!!
Прохання підтримати фінансово! «Рядки з передової» — збірка, що вмістила в себе вірші 10 авторів, які в той чи інший спосіб причетні до війни.

Фронтовики, лікарі, волонтери, добровольці.
Це одна з перших доволі розлогих публікацій віршів Романа Семисала, бійця 24 бригади, а у мирному житті – актора, виконавця ролі Василя Стуса у виставі «Стусове коло».

Уперше тут надруковані сильні і глибокі тексти Дар’ї Зубенко – героїні документального фільму «Невидимий батальйон», фронтового медика, яка також заспівала пісню «Дівчата» для проекту «Пісні війни». Поетичне амплуа тут показала і психолог Тетяна Ярошенко, чиї тексти теж знайомі багатьом.

Тут же – вірші інших авторів, чиї імена вже відомі читачам: Олега Короташа, Олени Максименко, Оксани Романів, Сергія Пантюка, Олени Задорожної, Ярослава Платміра, Влада Сорда. Фіналізує настрій того, що ми прагнули означити, картина Івана Пішти, за яку ми вдячні авторові.

Збірка вийшла у світ на грантові кошти від КМДА накладом лише 300 примірників. Майже весь тираж розподілено між бібліотеками. Однак під час літературних заходів читачі виявляють до цієї книжки велику цікавість і бажання придбати її.

Йдучи назустріч вашим бажанням та зважаючи на унікальність книги, упорядники оголошують збір коштів, таку собі невелику краундфандингову кампанію для друку додаткового тиражу, аби ця поезія потрапила також на полиці ваших особистих книгозбірень.

Від вас:
грошовий внесок на карту, спеціально відкриту для цього проекту 5168 7427 1214 6178 (Пантюк Сергій Дмитрович). Якщо сума коштів становитиме 120 і більше гривень – повідомляйте про це в приватні повідомлення, і ви одним з перших отримаєте примірник «Рядків з передової», як кажуть, щойно з печі.

У нас вже є готовий макет, який нам люб’язно передали адміністратори грантового проекту. Будемо вдячні за будь-яку підтримку! Ми дуже хочемо, щоби ця збірка віршів, десять абсолютно різних поглядів через призму війни, знайшла свого читача якнайшвидше!

Щиро ваші,
упорядники збірки «Рядки з передової»
Сергій Пантюк та Олена Задорожна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *