Культура

«Прошу видалити Барана…»

Вельмишановна редакціє «Хвилі Десни»! Щойно друзі переслали мені посилання, («Юнацькі бунтарства Оксани Горкуші») на розміщений Вами матеріал пана Євгена Барана. Я розумію, що за браком ресурсів Ви не маєте можливості перевіряти увесь фактаж, довільно проінтерпретований Вашими дописувачами. Однак у вчорашньому матеріалі крім довільних інтерпретацій суб’єктивних відчуттів пана Євгена Барана містились також імена людей, які впродовж декількох десятиліть мають щонайменше стосунку саме до літератури.

Я, як науковець, звикла, що будь-яка критика має бути предметною і аргументованою. І щонайменше торкатись гідності й репутації того, чиї висловлювання критикуються.
Якщо пан Євген збирався предметно критикувати мою юнацьку поезію — то, принаймні, мав би для цього використати більшу палітру цитат чи моїх текстуальних висловлювань і з чимось те порівняти.

У тій збірці безумовно були і слабші, ніж цитована поезія. Та Бог з ним. Метою було не критично висвітлити поезію, а спаплюжити імена декількох осіб. Принаймні мені так здалось.

Тому прошу дуже видалити вчорашній матеріал Євгена Барана, у якому згадуються імена Оксани Горкуші та Максима Розумного та міститься відверто брехлива інформація та зневажливі й такі, що паплюжать гідність особи, висловлювання в мій бік.

Щиро дякую за розуміння.

Дівчина з вулиці і пляцок у фантазіях вашого дописувача,
а тепер — кандидат філософських наук,
старший науковий співробітник Відділення
релігієзнавства ІФ НАНУ
Оксана Горкуша

P.S.
Право видаляти чи ні – лишаємо за собою.
Розсудливі люди запитають: а навіщо було оприлюднювати, якщо потім видаляти? Тільки тому, що комусь щось не сподобалось..?
Наші мудрі читачі почитали Євгена Барана, а тепер — слово на його слово мала пані Оксана Горкуша, кандидат філософських наук.
Якщо комусь, дотичним до теми, видасться замало – просимо до розважливої полеміки.
А видаляти..? Це те саме, що книжки палити…

«ХД»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *