Культура

Тримайте перо правильно!

Вітаю з Днем журналіста всіх, кого люблю читати, дивитися і слухати! Я людина не офіційна, тому вибірковість у моєму привітанні допустима. Якщо ми хочемо купити автомобіль, то радимось не з тими, хто їздить у громадському транспорті, а з власниками автомобілів. Якщо ми формуємо образ майбутньої України, то прислухатися слід до тих, хто планує своє майбутнє і має досвід втілювати його в життя.

В уявленні про майбутнє бюджетника та найманого працівника немає підприємця, бо він їм лише набридає. А от в уявленні підприємця бюджетник та найманий працівник присутні, бо плани підприємця опираються на освіту, здоров’я і фах.

В уявленні про майбутнє журналіста присутні всі! Тож, зі Святом! Будьте ангажованими лише любов’ю! Нехай ваше слово буде, як «мед на ножі»: гострим, як ніж, і цілющим, як мед. Так — переможемо!

Валентин Ткач

***
Вітаю всіх принципових — тих, хто не втік, для кого це не просто робота. Судіться, наривайтесь, бийтесь за справедливість, викривайте корупцію, захищайте слабких — у цьому і є сенс журналістики.

Тримайте перо правильно!

Віталій Назаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *