Політика

«Чаяння» знизу догори або генерали для Безуглої

Своїм «гострим» розумом ця пані народний депутат ВР Мар’яна Безугла все глибше і глибше пробиває дно етичного кодексу народного обранця в Україні. Про її безграмотність у розмовній мові і в письмі вже ходять легенди… А от політична безграмотність, та ще й у сфері оборони і безпеки не може не тривожити.

Який до біса може бути «цивільний демократичний контроль під час війни»? Під час війни армією керують і конртолюють її не цивільні, а виключно військове командування на чолі з Верховним головнокомандувачем України Володимиром Зеленським. Жодна Безугла чи Єрмак і їм подібні не повинні пхати носа у справи військових.

Ба больше!
Мар’яні якогось дідька для супроводу міністерство оборони виділило для перевірки роботи КСП в Лисичанську аж двох генералів.

Якийсь маразм, чесне слово. То вона закликає СБУ «розібратись» з журналістами, тепер ось керує військовими… Дивуюсь, чому командування КСП в Лисичанську не послало цю пані-перевіряльницю вслід за «русскім карабльом»?

Ростислав Демчук

P.S.
А що Вас так засмучує? Для того, щоб і Верховний Головнокомандувач і Головнокомандувач могли мати реальні дані, потрібно знати інформацію не тільки від командирів, серед яких, до речі, трапляються зрадники, а і розуміти настрій і потреби простих військових.
А ще такі виїзди потрібні, щоб заказні відосікі з передової не потрапляли в соцмережу, краще розібратись з проблемою на місцях у військових підрозділах, а не роздувати через відео на весь світ.
Мені за останні кілька днів телефонували хлопці з передової і просили допомогти в ситуаціях, де явно вбачається зрада з боку командирів, що Ви пропонуєте їм робити, відосіки записувати, чи може все ж таки спробувати вирішити проблему з середини?
Вам з Бутусовим і так не так і сяк не так…

Альона Воловик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *