Хвиля Десни » 5 Червня, 2022

Daily Archives: 5 Червня, 2022

Політика

«Чаяння» знизу догори або генерали для Безуглої

Published by:

Своїм «гострим» розумом ця пані народний депутат ВР Мар’яна Безугла все глибше і глибше пробиває дно етичного кодексу народного обранця в Україні. Про її безграмотність у розмовній мові і в письмі вже ходять легенди… А от політична безграмотність, та ще й у сфері оборони і безпеки не може не тривожити.

Continue reading

Суспільство

Якби не ті, кого «заносить»

Published by:

Прочитав статтю Василя Чепурного «Чому мене «заносить…» і хочу зауважити, що саме завдяки тим, кого «заносить», а таких сотні тисяч в Україні, Україна, врешті, і лишається Україною. Якби не ці люди, ми би вже поголовно асимілювались в «рускій мір», і лише штокалі та какалі. Я – один з тих, кого також «заносить».

Continue reading

Культура

Чому мене «заносить»…

Published by:

«Василю, тебе «заносить!» — написала мені колишня колега, прочитавши, що я активно виступаю за прибирання Пушкіна з чернігівського Валу, а також із назв його іменем вулиць українських. Так, Любо, мене «заносить»! Як «заносило» у школі, коли мене перед всім класом розпинали-виховували за причастя в чорнотицькій Дмитрівській церкві…

Continue reading

Суспільство

ЛендЛіз від природи

Published by:

Літо цього року загнали до бомбосховища сиренами, тому особливо на нього не сподівайтесь. Воно сидить перелякане і ловить дрижаки. Всі густі трави, вирощені ним у травні — виключно для снайперів, щоб вони могли краще там маскуватись, вбивати ворогів і неушкодженими відповзати з позицій.

Continue reading

Суспільство

Мат і війна…

Published by:

Дуже багато людей почало матюкатися в ці останні три з лишнім місяці. Навіть ті, хто раніше собі такого зроду не дозволяв. Це цілком нормально, думаю… Справа в тому, що наш мозок не має легального запасу слів, визначень та дефініцій для гіпер-аномальних ситуацій. Він до цього не був готовий.

Continue reading