Суспільство

Замість бога єресь комунізму

Треба визнати що християнізація масковії провалилася з тріском. Нащадкам Чингізхана роздавали державні посади лише після індивідуального хрещення. Для цього хапуги легко хрестилися, не вдаючись у дрібниці, зате добре пам’ятаючи, що вони зрадили віру своїх предків. Коли 1917 московитам пояснили про «поганого царя», вони легко вбили і царя, і усю їхню династію. За цим народ їхній відкинув і насильно нав’язане їм християнство, залюбки порушивши храми та повбивавши монахів і священників — бо то було не їхнє.

Наступні тридцять років самі московити убивали молільників, а храми перетворили на конюшні та склади добрив. Слово Боже покинуло маскву остаточно. На ній запанувала єресь «комунізму», яку знову приймали для кадрового підвищення, заради державного пайка, та й просто аби сусіди не вбили. Бо «куркулів» було дозволено вбивати, а за вбивство одного комуніста розстрілювали цілі села заручників, своїх же громадян, яких брала у полон «совіцька міліція» і розстрілювала без ліку, вішали або морили голодом, бо набоїв для розстрілів чекістам не вистачало.

1943 року диявол сталін згадав про смиренну ідею християнства, де «усяка влада від Бога», і своїм наказом «відновив» християнство на масковії за новим принципом — воно мало бути «стовпом» комуністичної держави, а отже — роль священників повинні були грати державні соужбовці, агенти секретних служб, які тримали би в покорі «людські маси», за офіційним формулюванням маскви. Наслідки тих блюзнірських перетворень ми нині спостерігаємо на території України, під час війни роzії за загарбання України: масковська церква на території України не служить Українському Народові — з храмів масковського спрямування виганяють Українських Патріотів, не відспівують полеглих Українських Воїнів, і не хрестять дітей.

Масковські церкви слугують маскві, допомагаючи раzєянам підкорити Україну і дурячи людей, ніби «України не існує». Роль попів у приходах масковського патріархату виконують чекісти.

… Темрява опустилася на країну Моксєль та на кубло людожерів, город маскву…

Володимир Сердюк
Малюнок Юрія ЖУРАВЛЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *