Хвиля Десни » 12 Червня, 2018

Daily Archives: 12 Червня, 2018

Культура

«Чернігівське відлуння»

Published by:

Міжнародний театральний фестиваль моновистав «Чернігівське відлуння», започаткований три роки тому в Чернігівському академічному облмуздрамтеатрі імені Т.Г.Шевченка, розпочався у Чернігові. До цьогорічної програми включено вісім різножанрових моновистав у виконанні акторів з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Ізраїлю, Молдови та України.

Continue reading

Культура

Книга віртуального буття

Published by:

Папа Франциск сказав, що інтернет – це дар Божий, і за нього треба молитися. Я за нього не молюся, але визнаю, що це направду напівмістична річ, яка дає миттєве долучення до всесвіту людського Розуму, Образу, Духу. І дивуюся, що деякі мої колеги цього не розуміють.

Continue reading

Політика

Карамболь – аж мерсі…

Published by:

Чи то професійна звичка загортати в красиву обгортку всяке, що ледь одгоне чоколядою, зате в’язне до довірливого піднебіння натуральною дідьковою смолою, чи клінічна пристрасть до балаганних трюків, під час яких у роззяв добре гамани зрізати?..

Continue reading

Культура

«Ольга, дружина Пікассо»

Published by:

Книга з такою назвою вийшла нещодавно у видавництві Івана Малковича «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Автор – Тетяна Сидоренко, письменниця з Ніжина. За жанром — психо-культурологічна повість. В Україні це перша художня книга про 18 років сімейного життя відомої балерини, українки Ольги Хохлової, родом з Ніжина, зі славетним Пабло Пікассо.

Continue reading