Хвиля Десни » 8 Листопада, 2018

Daily Archives: 8 Листопада, 2018

Культура

100-річчя Дмитра Прилюка

Published by:

Сьогодні виповнюється 100 років від дня народження Дмитра Михайловича Прилюка — публіциста, письменника, педагога, доктора філологічних наук, професора, засновника українського журналістикознавства, декана факультету журналістики.

Continue reading

Суспільство

Зоя і Христина

Published by:

Ну що ж.
На п`ятому році українсько-російської війни, в самісінькому центрі української столиці, 6 листопада (чи коли там Ватутін «визволяв» Київ?) виховательки столичного дитсадка привели своїх маленьких підопічних до пам’ятника Зої Космодемянської та урочисто возложилі до нього квіти.

Continue reading

Культура

Грибна юшка і Фредді

Published by:

Про Фредді Меркьюрі я дізнався 24 листопада 1991 року. Це мабуть найдраматичніше знайомство, яке в мене було. Ні, ну я чув до цього окремі пісні Queen, хоча насправді не знав, що це Queen, тим більше не знав, хто там співає та грає.

Continue reading

Культура

У «Слові Просвіти», за столом Тичини…

Published by:

Раніше, схоже, було легше. Запраглося журналістики – поніс дописа у газету, там його літпрацівники розглянули, якщо тема актуальні – опрацювали (чи й переписали) і – у світ. А ти собі чекаєш. Сподобається читачам – дописуєш іще щось, на правах позаштатного автора. А не сподобається – не велика біда: топчи стежку до іншої редакції: газет же багато.

Continue reading