Хвиля Десни » 31 Березня, 2019

Daily Archives: 31 Березня, 2019

Політика

Голубий дебілізатор виявився ефективним

Published by:

… Звісно, зазирати у таблицю свіжих екзит-полів та ойкати — простіше. А ви хіба не знали про дебілізацію населення, чим успішно десятиліттями займалися телевізор (читай — олігархи неукраїнські) і влада (дуже часто, крім президентства Ющенка і частково Порошенка), неукраїнська?!

Continue reading

Суспільство

Два міні-сюжети у день виборів

Published by:

У мене є 76-річна родичка. За статусом вона бабуся, тому так і називаємо – баба Катя. Вона живе і прописана в Києві, а за 70 км від столиці є сільська хата, є пристойний город, де баба Катя вирощує городину.

Continue reading

Суспільство

Хай живуть вибори!

Published by:

Попри ту вічну, нескінченну селянську роботу, до якої нас, сільських дітей, привчали з колиски, було в моєму дитинстві і чимало свят. Найперше Новий рік, Перше травня і Жовтень, які я наївно вважала дитячими, позаяк їх святкували переважно тільки школярі і вчителі – у клубі робили концерти, на яких я завжди читала вірші, з подружками танцювала, а бувало, що й співала.

Continue reading

Політика

Агресивні сліпці з правом голосу

Published by:

Якщо вже навіть у церковному гімні фігурують слова «Боже, нам єдність подай» — значить, із цим ділом у нас катастрофа. Я часто думаю про те, чому ентропія, розсіяність, розбрат і взаємозаздрість так глибоко вкорінилися в мій народ?

Continue reading