Хвиля Десни » 22 Липня, 2019

Daily Archives: 22 Липня, 2019

Суспільство

Поганяй до осені

Published by:

До якого села не ввійдеш, не в’їдеш – роздолля картопель. Головна їжа українців. І худоби також. Насамперед, свиней. Вважається, що за статистичними даними, на кожного жителя держави ми споживаємо щорічно від 140 до 148 кілограмів «другого хліба» на душу.

Continue reading

Політика

Прокинулися в Малоросії…

Published by:

5 років жили в Україні, а прокинулися в Малоросії. Безлика, безідеологічна малоросія. Такою стала моя країна 22 липня. Сотні «нових облич», яких ми ніколи не знали. Які жодного разу не з‘явилялися на вулиці, не приходили на ефіри. За ними лиш партійний бренд і… порожнеча.

Continue reading

Політика

Чому розумні люди не люблять журналістів?

Published by:

Отже, про журналістів. У мене в фейсбучних друзях багато представників цієї професії, але буквально кількох із них ці нотатки не стосуються, адже вони справжні профі й просто котики, я їх люблю. Я й сам певний час був причетним до цієї професії. На жаль.

Continue reading

Політика

Десять позитивів парламентських виборів

Published by:

Отже, маю багато міркувань, які продиктовані нинішнім моментом і вони просяться бути озвученими. Постараюся бути лаконічним — систематизувати і оприлюднити те, що здається найсуттєвішим для мене і, можливо для багатьох адекватних людей України.

Continue reading